Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

Üdvözlöm Önt a honlapomon!  Kérem, ismerje meg szolgáltatásaimat ès munkatàrsam!

 

Mint minden embernek, úgy Önnek is bizonyára leghőbb vágya, hogy életét egészségben, békében élje meg. Az egészség szavunk tökéletesen tükrözi azt, hogy aki egészséges, az EGÉSZ-nek érzi magát. Teljességben és harmóniában él önmagával és környezetével.  

 

Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosít számunkra, ugyanakkor a  rohanó életmóddal járó stressz, a testmozgás, hiánya, a helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezethet. A nyak és a vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, fáradékonyságot, ingerültséget eredményez. Természetesen ez meghatározza általános közérzetünket, elégedettségünket, és boldogságérzetünket.

Tehát az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem annál sokkal több: testi-lelki jólétet jelent.

 

Masszázsszalonunkban Ön is sokat tehet egészsége megőrzése érdekében!

 

A masszázs egészségjavító hatását az emberiség az ősidők  óta ismeri. A masszázs  a legősibb gyógyeljárások közé tartozik.

Minden masszázs alapja a kézzel történő érintés. A masszázs egyezményes etikai normái érvényesülni engedik a bőrrel történő kontatkus gyógyító erejét. A masszázs erkölcsi alapja a masszőr személyébe vetett bizalom.
 

Kérem, forduljon hozzám bizalommal!
 

A stílusos, kellemes, megnyugtató környezet ideális feltételeket teremtenek ahhoz, hogy  Ön  jól érezze magát, majd felüdülve, megkönnyebbülve távozzék a kezelés után. 

 

 

Előzetes bejelentkezésüket az alábbi linken várom:

https://bwnet.hu/partner/corneliusmasszazs

 

FEKETE-ERDŐSI KORNÉL

M: +36 30 513 83 43

 

 

Az új időpontfoglalás úgy zajlik:
Minden foglalásért 5000Ft előleget kérek, amit ki kell fizetni bankkártyával a weboldalon, ami a kezelés végösszegéből levonásra kerül, ha a vendég megjelenik a lefoglalt időponton! A kezelésre lefoglalt időpontot 24 órával előre lehet módosítani, vagy lemondani, másként az 5000 Ft nem kerül visszautalásra! 
A törzsvendégek (bérletes vendégkör)
esetében külön bejelentkezési szabály lép életbe, kódrendszer használatával! Maximális megengedett késés 10 perc, ennél későbbi érkezés esetén, a kezelést törlöm, az 5000 Ft pedig nem kerül visszatérítésre!

 

 

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan! A bejelentkezés lemondását pedig  24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek megtenni!

 

Köszönöm  szíves megértésüket!

Csatolt fájl(ok):

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar