Elérhetőségek

Fekete Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

Üdvözlöm Önt a honlapomon!  Kérem, ismerje meg szolgáltatásaimat!

 

Mint minden embernek, úgy Önnek is bizonyára leghőbb vágya, hogy életét egészségben, békében élje meg. Az egészség szavunk tökéletesen tükrözi azt, hogy aki egészséges, az EGÉSZ-nek érzi magát. Teljességben és harmóniában él önmagával és környezetével.  

 

Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosít számunkra, ugyanakkor a  rohanó életmóddal járó stressz, a testmozgás, hiánya, a helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezethet. A nyak és a vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, fáradékonyságot, ingerültséget eredményez. Természetesen ez meghatározza általános közérzetünket, elégedettségünket, és boldogságérzetünket.

Tehát az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem annál sokkal több: testi-lelki jólétet jelent.

 

Masszázsszalonunkban Ön is sokat tehet egészsége megőrzése érdekében!

 

A masszázs egészségjavító hatását az emberiség az ősidők  óta ismeri. A masszázs  a legősibb gyógyeljárások közé tartozik.

Minden masszázs alapja a kézzel történő érintés. A masszázs egyezményes etikai normái érvényesülni engedik a bőrrel történő kontatkus gyógyító erejét. A masszázs erkölcsi alapja a masszőr személyébe vetett bizalom.
 

Kérem, forduljon hozzám bizalommal!
 

A stílusos, kellemes, megnyugtató környezet ideális feltételeket teremtenek ahhoz, hogy  Ön  jól érezze magát, majd felüdülve, megkönnyebbülve távozzék a kezelés után. 

 

 

Előzetes bejelentkezésüket az alábbi telefonszámon várom:

 

FEKETE KORNÉL

M: +36 30 513 83 43

 

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan! A bejelentkezés lemondását pedig  24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek megtenni!

 

Köszönöm  szíves megértésüket!

Fekete Kornél gyógymasszőr - Magyar