Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

Üdvözlöm Önt a honlapomon!  Kérem, ismerje meg szolgáltatásaimat ès munkatàrsam!

 

Mint minden embernek, úgy Önnek is bizonyára leghőbb vágya, hogy életét egészségben, békében élje meg. Az egészség szavunk tökéletesen tükrözi azt, hogy aki egészséges, az EGÉSZ-nek érzi magát. Teljességben és harmóniában él önmagával és környezetével.  

 

Modern társadalmunk sok anyagi javat biztosít számunkra, ugyanakkor a  rohanó életmóddal járó stressz, a testmozgás, hiánya, a helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezethet. A nyak és a vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, fáradékonyságot, ingerültséget eredményez. Természetesen ez meghatározza általános közérzetünket, elégedettségünket, és boldogságérzetünket.

Tehát az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem annál sokkal több: testi-lelki jólétet jelent.

 

Masszázsszalonunkban Ön is sokat tehet egészsége megőrzése érdekében!

 

A masszázs egészségjavító hatását az emberiség az ősidők  óta ismeri. A masszázs  a legősibb gyógyeljárások közé tartozik.

Minden masszázs alapja a kézzel történő érintés. A masszázs egyezményes etikai normái érvényesülni engedik a bőrrel történő kontatkus gyógyító erejét. A masszázs erkölcsi alapja a masszőr személyébe vetett bizalom.
 

Kérem, forduljon hozzám bizalommal!
 

A stílusos, kellemes, megnyugtató környezet ideális feltételeket teremtenek ahhoz, hogy  Ön  jól érezze magát, majd felüdülve, megkönnyebbülve távozzék a kezelés után. 

 

 

Előzetes bejelentkezésüket az alábbi linken várom:

https://bwnet.hu/partner/corneliusmasszazs

 

FEKETE-ERDŐSI KORNÉL

M: +36 30 513 83 43

MUNKATÀRSAM : HALMOSI GELLÈRT - HATHA JOGÀVAL VÂRJA A BEJELENTKEZÈSEKET Telefonon:

 

M: +36 70 244 45 79

 

Hatha jóga:

Halmosi Gellért

 

Sziasztok!

 

Onnan indultam, ahonnan Mindenki... Az érettségi idején kerestem, hogy mit is szeretnék csinálni úgy, hogy élvezzem és közben folyamatosan tanulhassak is. Sok mindenbe belefogtam akkor, de a mozgás, a sport volt az, ami igazán közel állt hozzám. Viszont egy más aspektusból közelítettek meg. Nem csupán az izmok, súlyok vonzottak, hanem hogy erős legyek ugyan, de ugyanakkor rugalmas is. Aztán felismertem, hogy a koncentráció, az ügyesség, az egyensúly és a mentális ellazulás is  a mozgásnak szerves része. Felnőtt korban 18 évesen kezdtem el szertornázni, mert ebben tapasztaltam azt, hogy igazán sokoldalúan tudok fejlődni. Néhány év múlva az akkori Bercsényi DSE felajánlotta, hogy támogatásukkal végezzem el a férfi szertorna- sportoktatói tanfolyamot, hogy ezután gyerekeket oktassak. Így aztán kb. 14 év alatt több száz  gyermek fordult meg a kezeim között, később már a Győri Atlétikai Club színeiben. Ami igazán közel áll hozzám, hogy úgy fejlesszem őket, hogy közben meg is szeressék a sportot. A későbbiekben lelkes kamasz, sőt felnőtt tanítványokat is oktattam.

Ezzel párhuzamosan elvégeztem a személyi edző tanfolyamot, mivel leginkább az inspirált, hogy emberközpontúan kevesebb főnek tartsak minőségi edzéseket. Emellett később megismerkedtem olyan sportmozgásokkal is, mint a pilates, csikung, crossfit, TRX, Xbody.

14 év után úgy éreztem, hogy jó lenne megújulni. És mivel a buddhizmus iránt kb. 20 éve érdeklődöm és gyakorlom is, ezért olyas valamit kezdtem keresni, melyben jelen van a fizikai mozgáson túl, a szellemiség is. Így találkoztam a jógával.

Cser Zoltán buddhista tanító hatására kezdtem el rendszeresen meditációs és jóga elvonulásokra járni, majd a későbbiekben Puskás Beatrixnál végeztem el a hatha jóga tanfolyamot.

 

Igyekszem az erősítő, nyújtó és jóga óráimat a helyes testtartásra alapozva tartani úgy, hogy egyszerre nyújtson kihívást, élvezetet a mozgás és közben mentálisan is relaxált, kiegyensúlyozott állapotba kerüljenek a vendégeim.

 

Az új időpontfoglalás úgy zajlik:
Minden foglalásért 5000Ft előleget kérek, amit ki kell fizetni bankkártyával a weboldalon, ami a kezelés végösszegéből levonásra kerül, ha a vendég megjelenik a lefoglalt időponton! A kezelésre lefoglalt időpontot 24 órával előre lehet módosítani, vagy lemondani, másként az 5000 Ft nem kerül visszautalásra! 
A törzsvendégek (bérletes vendégkör)
esetében külön bejelentkezési szabály lép életbe, kódrendszer használatával! Maximális megengedett késés 10 perc, ennél későbbi érkezés esetén, a kezelést törlöm, az 5000 Ft pedig nem kerül visszatérítésre!

 

 

Megkérem kedves Vendégeimet, hogy lehetőség szerint érkezzenek pontosan! A bejelentkezés lemondását pedig  24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjenek megtenni!

 

Köszönöm  szíves megértésüket!

Csatolt fájl(ok):

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar