Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Szolgáltatások

Cellulitmasszázs

Időtartama: 60 perc

A problémás helyeken található zsírpárnák megdolgozására alkalmas. A masszázs során alkalmazott erőteljes mozdulatok hatására felszabadulnak a zsír és a salakanyagok, amelyek a nyirokutakon át a nyirokcsomók irányába távoznak.  A masszázshoz használt speciális készítmények alkalmazása az anyagcsere és  a vérkeringés fokozásával felerősítik a hatást.

Az általam használt  paprika eszenciaolaj orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Különösen kiemelkedik zsírégető, ezáltal fogyasztó hatása. Mindemellett. eredményes az aknék begyógyításában. A bőr feszesítésében, ránckezelésben, cellulit kezelésben pedig egyedülálló a hatása. A paprikaolajat - előbbi előnyös tulajdonságai mellett  a reuma és az érszűkület kezelésében is nagyon hatásos gyógynövényként tartjuk számon.

A cellulit masszázs javítja a nyirok- és vérkeringést, növeli a sejtek oxigénellátottságát. A masszázs  újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, a kezelés nyomán a striák (terhességi és hízás által okozott bőrrepedési csíkok) is halványulnak, a bőr feszesebb, tömörebb, selymesebb, a test vonala pedig kotúrosabbá válik.

Kúraszerűen javasolt (12-15), legkorábban néhány kezelés múlva mutatható fel egyértelműen látható és tapintható eredmény.


« Vissza az előző oldalra!
Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar