Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Szolgáltatások

Nyirokmasszázs

Időtartama: 90 perc

 

 


A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, amely  gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. A kezelés lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetből.

A nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket (duzzadt boka, narancsbőr). Jótékonyan hat az idegrendszerre is; nyugtat, ellazít, elősegíti a pihentető alvást, javítja a közérzetet. Nagyszerű kiegészítője a fogyókúráknak, illetve léböjt-kúrák előtt és után is alkalmazható.

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs képességét, és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok ugyanis előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.

A nyirokmasszázs kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladáskészséget, segíti a meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyirokmasszázs kb. 8-10 alkalom után fejti ki jótékony hatásait, ezért kúraszerűen érdemes alkalmazni.

A nyirokmasszázs napján, és a kúra alatt végig fokozott folyadékfogyasztást javasolunk, mivel ez segít fellazítani és kiüríteni a lerakodott salakanyagokat.


« Vissza az előző oldalra!
Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar