Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Szolgáltatások

Reflexzónás talpmasszázs

Speciális masszázsprogramok

Méregtelenítő masszázsprogram: Célja a sejtekben felhalmozódó toxinok kiürítése, a külvilágból bekerülő mérgek kiáramoltatása, a pangó testnedvek nyirokfolyadék áramlásának beindítása.

Immunműködést befolyásoló masszázsprogram: az immunrendszer kiegyensúlyozottságára való törekvés, a külső és belső védelem megteremtése, az immun-neuro-hormonális rendszer harmonizálása.


Relaxáló masszázsprogram: pozitív pszichés változások megteremtése, fizikai és lelki diszharmónia megszüntetése, stresszhatások megszüntetése, ellazulás, belső nyugalom biztosítása.

Harmonizáló masszázsprogram: a szervezet összerendezett működésének biztosítása, a hármas egység (test,lélek, szellem) egyensúlyának megteremtése, az energiák kiegyenlítése.

A reflexológia élettani hatásai.
 
Idegrendszeri hatás: Agy-idegrendszeri reflexzónákkal történő érintő nyomó hatás által befolyásolni lehet a vegetatív idegrendszert. Egyszerű reflexhatás segítségével az idegvégződéseken át meg lehet szüntetni az akadályokat.

Fájdalomcsillapítás: A vese, mellékvese, féregnyúlvány (vakbél) régóta ismert általános fájdalomcsökkentő zónák. A nyirok-reflexzónák is igen fontos segítséget nyújtanak a fájdalom oldására.

Keringést befolyásoló hatás: Talpmasszázzsal biztosítani lehet az erek rugalmasságát, a sejtek jó oxigénellátását, méreganyagok gyors elszállítását. Segíthetjük a talpon kristályszerű lerakódások és egyéb képletek fellazítását és kiürülését.

Nyirokkeringési rendszer: A nyirokrendszer alapos és rendszeres masszírozásával a szervezet kiegyensúlyozott működését támogatjuk, egyúttal a méregtelenítést és az immunrendszer működését is segíthetjük.

Endokrin rendszeri hatás: Az érzelmeket és gondolatokat is befolyásolja a hormonrendszer. Talpmasszázzsal befolyásolni tudjuk a belső elválasztású mirigyek, koordináló tevékenységét. Alulműködés esetén serkenti, túlműködésnél csökkenti a kémiai anyagok vérbe jutását.

Méregtelenítés: Az egészséges anyagcserét gátló tényezők, salak- és méreganyagok nehezítik a szervezet természetes egyensúlyra törekvését. A helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek, mozgásszegény életmód, negatív érzelmi hatások, stressz következtében felszaporodnak a sejtekben és szövetekben a mérgező anyagok. Ilyenek például: kiürülésre nem kerülő biokémiai formulák: hormonok, húgysavmaradványok. Testben felhalmozódó kémiai származékok: tartósítószer, színezék, gyógyszerek. A reflexológiai kezelések alkalmával a méregtelenítő szervekre hatva, jobb lesz a vér- és nyirokkeringés, fokozódik a méreg kiválasztása.

Lazító, feszültségoldó hatás: A relaxációs reflexológiai masszázsprogram átsegíti a szervezetet a stressz okozta feszült állapotból a békés nyugalmi állapotba, miközben hosszú távon fokozza a kezelt stressztűrő képességét is.

Harmonizáló hatás: A rohanó életmód, a civilizációs ártalmak miatt, a szervezet kibillen az egyensúlyból. A szervezet harmóniáját kell visszaállítani. Fizikai síkon: minden szervre érintőlegesen kell hatni, de fokozottabb figyelmet kell fordítani a méregtelenítő szervekre. Energiák könnyed átvezetése egyik területről a másikra, összességében lelki és szellemi síkon is átformálja a rezgéstartományunkat. Végül a CsiAn harmonizálás pedig boldogság és életöröm érzése érvényesül. Az egész szervezet energetikailag kiegyenlítődik és feltöltödik.


« Vissza az előző oldalra!
Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar