Elérhetőségek

Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr

9012 Győr,
Hármashatár u. 13. Fsz.3

Telefon: +36305138343
Mobil: +36305138343

Szolgáltatások

Testtekercselések

Időtartama: 30 perc

 
 Erőfeszítés nélküli karcsúsítás, a narancsbőr (cellulit) látványos megújulása, megfiatalodása!


A testtekercselések(body wrapping) olyan alakformáló, zsírégető és bőrfeszesítő eljárás, amellyel látványos fogyasztást, bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken. 


A kezelés során alkalmazott hatóanyagok (petrezselyem olaj, fahéj olaj, paprika olaj, méz) fokozzák a nyirokkeringést, a méreganyagok ürülését, javítják a kötőszövet állagát.


Alkalmazható cellulit (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Alkalmas továbbá  a kezelés a fogyás utáni laza bőr feszesítésére, terhességi és nyúlási csíkok halványítására. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-,és méregtelenítő kúra kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kúraszerű alkalmazása javasolt 6-10 alkalommal. A kúra ideje alatt ajánlott a fokozott folyadékbevitel napi 2,5 - 3 liter, megfelelő étkezés, valamint a testmozgás. 


Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.

Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja! A kezelések után azonnal érezhető a hideg-meleg effektus következtében fellépő bőrfeszesség és felfrissülés.

Az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún.,szauna hatás. A leadott centiméterek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

 


« Vissza az előző oldalra!
Fekete-Erdősi Kornél gyógymasszőr - Magyar